جهش تولید | جمعه، ۱۴ آذر ۱۳۹۹

پنیرابیج ( پنیر واویج ) - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پنیرابیج ( پنیر واویج )

 

مواد لازم :

پنیر سفید صبحانه رنده شده 200 گرم

کره محلی یا پاستوریزه 40 گرم

تخم مرغ یا تخم اردک 4 عدد

شوید خشک 1 الی 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتا تابه ای را روی حرارت قرار دهید ، روغن یا کره محلی یا پاستوریزه را به آن اضافه کنید ، کره که آب شد، پنیر رنده شده یا ریز خرد شده را اضافه کنید پس از چند ثانیه تخم مرغها را درون تابه بشکنید یا اینکه در پیاله ای بشکنید و با چنگال کمی هم زده و سپس به تابه اضافه کنید ، تابه را بچرخانید تا تخم مرغها خودش را بگیرد در این مرحله اگر دوست داشتید مقداری شوید خشک هم رویش بپاشید ، این غذای محلی و به ظاهر ساده برای تأمین پروتئین و کلسیم بدن و انرژی از دست رفته بسیار مناسب می باشد ، می توان با نان میل کنید .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی