پنیرابیج ( پنیر واویج ) - نمایش محتوای تولیدات ویژه
پنیرابیج ( پنیر واویج )
پنیرابیج ( پنیر واویج )
مواد لازم :
پنیر سفید صبحانه رنده شده 200 گرم
کره محلی یا پاستوریزه 40 گرم
تخم مرغ یا تخم اردک 4 عدد
شوید خشک 1 الی 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتا تابه ای را روی حرارت قرار دهید ، روغن یا کره محلی یا پاستوریزه را به آن اضافه کنید ، کره که آب شد، پنیر رنده شده یا ریز خرد شده را اضافه کنید پس از چند ثانیه تخم مرغها را درون تابه بشکنید یا اینکه در پیاله ای بشکنید و با چنگال کمی هم زده و سپس به تابه اضافه کنید ، تابه را بچرخانید تا تخم مرغها خودش را بگیرد در این مرحله اگر دوست داشتید مقداری شوید خشک هم رویش بپاشید ، این غذای محلی و به ظاهر ساده برای تأمین پروتئین و کلسیم بدن و انرژی از دست رفته بسیار مناسب می باشد ، می توان با نان میل کنید .
نوع: توليد ويژه صوتی
موضوع : آشپزی
مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی