رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۶ اسفند ۱۳۹۸

پلو رنگین کمان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پلو رنگین کمان

Loading the player...

مربّی و کارشناس آشپزی :خانم  پوران حاجتی

« غذای بین الملل  برای 6 الی 8 نفر »

مواد لازم:

-      آب 3 لیوان

-      نمک کمی

-      برگ بو 2 عدد

-      برنج 2 پیمانه

-      روغن نصف پیمانه

-      فلفل کمی

-      زنجفیل کمی

-      پودر آب غوره ( نوعی ادویه ) 4/1 قاشق چای خوری

-      گل کلم ،ساقه کرفس ، فلفل دلمه ای رنگی

-      هویج و گوجه فرنگی که باید همه را خرد کنید ازهرکدام نصف پیمانه

-      نخود فرنگی با ذرت پخته شده از هرکدام نصف پیمانه –

-      بادام زمینی نصف پیمانه

-      کنجد نصف پیمانه

-      جعفری یا گشنیز خرد شده نصف پیمانه

-      لیمو ترش تازه یا نارنج ( برای تزیین ) 2 عدد

طرز تهیه :

ابتدا آب ، نمک ، برگ بو را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ، برنج را درون ظرفی با آب بشویید و آب آن را بگیرید ، نصف روغن را درون قابلمه ای مناسب که روی حرارت است بریزید و داغ کنید برنج را درون روغن به مدت 1 دقیقه حرارت دهید در این مرحله آب جوش را به برنج تفت داده شده اضافه کنید و با حرارت زیاد بجوشانید وقتی ب حد جوشیدن رسید بلافاصله حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا بمدت 20 دقیقه با حرارت ملایم دم بکشد ، سپس با قیمانده روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط گاز داغ کنید پودر آب غوره ( نوعی ادویه ) ، فلفل ، زنجفیل را چند لحظه تفت دهید سپس قطعات گل کلم ، ساقه کرفس ، فلفل دلمه رنگی ، خلال هویج را اضافه کنید تا روی حرارت تفت خورده و نرم شوند سپس ذرت ، نخود فرنگی ، گوجه ، بادام زمینی ، کنجد و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید و تفت دهید و از روی حرارت بردارید در این مرحله پلوی پخته شده و سبزیجات تفت داده شده را مخلوط کنید و در دیس مناسب بریزید و با حلقه های لیموترش تازه و ورقه های نارنج اطراف دیس را تزیین کنید .

 

نوع: تولید ویژه صوتی

موضوع : آشپزی