جهش تولید | سه‌شنبه، ۷ بهمن ۱۳۹۹

پلو استانبولی با سبزیجات معطر - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پلو استانبولی با سبزیجات معطر

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:


-    برنج یک و نیم پیمانه
-    آب 3 پیمانه
-    نمک کمی
-    فلفل پاپریکا 4 قاشق غذاخوری یا پودر فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
-    رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
-    ریحان تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری با پودر ریحان خشک 2 قاشق چای خوری
-    روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
-    پودر ادویه آنغوزه 4/1 قاشق چای خوری
-    گوجه فرنگی ریز خرد شده یک و نیم پیمانه
-    جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
-    برنج را از قبل شسته و با آب سرد خیس کنید سپس آب آن را گرفته ( بدون پختن ) و کنار بگذارید آب ، نمک ، فلفل پاپرکا یا فلفل قرمرز ، رب گوجه فرنگی ، ریحان را در قابلمه ای بجوشانید حرارت را ملایم کنید ، در قابلمه را بگذارید تا آب آن بخار شود ، روغن زیتون را در قابلمه مناسبی را با حرارت متوسط داغ کنید پودر آنغوزه و برنج خیس کرده را اضافه کرده 2 دقیقه سرخ کنید آب جوش را به برنج اضافه کنید زمانیکه برنج کف کرد حرارت را کم کنید مُهلت دهید با در بسته دَم بکشد وقتی برنج پخت 1 کفگیر از برنج و 1 کفگیر ازموادی را که درست کرده بودید لایه به لایه در دیس بریزید و با گوجه فرنگی و جعفری سرو نمایید .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي