رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

پلوی جوانه ماش - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پلوی جوانه ماش

Loading the player...

دانلود

مواد لازم براي 2الي 3نفر:
برنج 2پيمانه
قيمه سينه مرغ 2پيمانه
جوانه ماش 4پيمانه
پياز سرخ شده 3الي 4قاشق غذاخوري
آب 5/3 پيمانه
روغن زيتون 2قاشق غذاخوري
نمک کمي
زعفران دم کرده کمي
دارچين1قطعه
برگ بو 2عدد
زنجبيل 1قطعه
طرزتهيه :
جوانه ماش آماده را مي توانيد از بازار به صورت بسته بندي بهداشتي تهيه کنيد برنج را شسته ويک ساعت قبل از پخت آب ونمک رويش بريزيد تا خيس بخورد گوشت قيمه سينه مرغ را با دارچين ،زنجبيل وبرگ بو ويک عدد پياز رنده شده ونمک زردچوبه وکمي روغن روي حرارت تفت دهيد وبعد رويش آب بريزيد وبگذاريد بپزد .اين گوشت ظرف نيم ساعت پخته مي شود بايد مهلت دهيد تا آب آن تبخير شود .پس از پخت برگ بو ودارچين وزنجبيل را خارج کنيد برنج را در سيني بريزيد ، کف پلوپز را در صورت تمايل کمي روغن بريزيد ونان ويا سيب زميني بچينيد ، سپس از برنج يک کفگير در قابلمه پلوپز ريخته و روي آن يک لايه جوانه ماش وبعد يک لايه گوشت بريزيد ودوباره همين کار را تکرار کنيد ومجدداً پلوپز را به برق بزنيد وفرصت دهيد تا دم بکشد .هنگام سرو لابه لاي کمي پياز داغ هم بريزيد .
 

گوینده : پوران حاجتی