پلوچینی - نمایش محتوای تولیدات ویژه
پلوچینی
مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
پلوچینی( پلو بین المللی ) برای 6 تا 8 نفر
مواد لازم:
- روغن 1 فنجان
- زنجفیل 4 قاشق چای خوری
- پودر ادویه آنغوزه 4/1 قاشق چای خوری
- هویج خلال شده 1 عدد
- ساقه کرفس خلالی خرد شده 3/1 پیمانه
- کاهوی چینی یا کلم برگ باریک خرد شده 3/1 پیمانه
- خیار با پوست وخلالی خرد شده 3/1 پیمانه
- فلفل دلمه سبز خلالی خرد شده
- فلفل دلمه ای قرمز خلالی خرد شده 4/1 پیمانه
- نخود فرنگی پخته یا کنسروی 3/1 پیمانه
- جوانه ماش (آماده در بسته بندی ) 3/1 پیمانه
- پنیر که به قطعات ریزمکعبی خرد کرده و کمی سرخ کرده اید 3/1 پیمانه
- سویا سس 1 قاشق غذاخوری
- پودر فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
- نمک کمی
- پودر فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
- برنج پخته شده وسرد 3 پیمانه
طرز تهیه :
- یک قاشق غذاخوری روغن را درون قابلمه ریخته روی حرارت داغ کنید ، زنجفیل و پودر ادویه آنغوزه هویج ، کرفس ، کلم برگ ، را 2 الی 3دقیقه تفت دهید ، حالا خیار فلفل دلمه ای ها ، نخود فرنگی ، جوانه ماش را هم اضافه کنید و زیررو کنید تا تفت بخورند در آخر پنیر سرخ شده مکعبی شکل ، سویا سس و پودر فلفل قرمز و سیاه ونمک را هم اضافه کنید و زیرورو کنید ،درون قابلمه ی جداگانه روغن بریزید برنج پخته شده را در آن تفت دهید سپس کلیه ی سبزیجاتی که آماده و تفت داده بودید به آن اضافه کرده و زیرو رو کنید سپس درون سینی مناسب و بزرگ سرو نمایید .
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع : آشپزي