جهش تولید | پنج‌شنبه، ۹ بهمن ۱۳۹۹

پلوچینی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پلوچینی

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

پلوچینی( پلو بین المللی ) برای 6 تا 8 نفر

مواد لازم:

-     روغن 1 فنجان

-     زنجفیل 4 قاشق چای خوری

-     پودر ادویه آنغوزه 4/1 قاشق چای خوری

-     هویج خلال شده 1 عدد

-     ساقه کرفس خلالی خرد شده 3/1 پیمانه

-     کاهوی چینی یا کلم برگ باریک خرد شده 3/1 پیمانه

-     خیار با پوست وخلالی خرد شده 3/1 پیمانه

-     فلفل دلمه سبز خلالی خرد شده

-     فلفل دلمه ای قرمز خلالی خرد شده 4/1 پیمانه

-     نخود فرنگی پخته یا کنسروی 3/1 پیمانه

-     جوانه ماش (آماده در بسته بندی ) 3/1 پیمانه

-      پنیر که به قطعات ریزمکعبی خرد کرده و کمی سرخ کرده اید 3/1 پیمانه

-     سویا سس 1 قاشق غذاخوری

-     پودر فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری

-     نمک کمی

-     پودر فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری

-     برنج پخته شده وسرد 3 پیمانه

طرز تهیه :

-  یک قاشق غذاخوری روغن را درون قابلمه ریخته روی حرارت داغ کنید ، زنجفیل و پودر ادویه آنغوزه هویج ، کرفس ، کلم برگ ، را 2 الی 3دقیقه تفت دهید ، حالا خیار فلفل دلمه ای ها ، نخود فرنگی ، جوانه ماش را هم اضافه کنید و زیررو کنید تا تفت بخورند در آخر پنیر سرخ شده مکعبی شکل ، سویا سس و پودر فلفل قرمز و سیاه ونمک را هم اضافه کنید و زیرورو کنید ،درون قابلمه ی جداگانه روغن بریزید برنج پخته شده را در آن تفت دهید سپس کلیه ی سبزیجاتی که آماده و تفت داده بودید به آن اضافه کرده و زیرو رو کنید سپس درون سینی مناسب و بزرگ سرو نمایید .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي