رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۶ اسفند ۱۳۹۸

پسته پلو با مرغ اناری - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پسته پلو با مرغ اناری

Loading the player...

دانلود

مواد لازم :
برنج 2پیمانه – اناردانه شده 1پیمانه –گشنیز خرد شده 4/1 پیمانه –کشمش 4/1 پیمانه – خلال پسته 2قاشق سوپ خوری- زعفران دم کرده 3قاشق سوپ خوری – روغن به میزان لازم – نمک وفلفل کمی 
مواد لازم برای مرغ اناری:
مرغ بزرگ 1عدد یا جوجه 2عدد – آب انار 3پیمانه –لیموترش 1عدد ( آب وپوست رنده شده آن )شکر 2قاشق سوپ خوری –کره 4قاشق سوپ خوری –موسیر 1عدد –پودر گلپر1قاشق سوپ خوری – پیاز 2عدد – سیر درشت 6حبه –نمک وفلفل کمی روغن به میزان لازم 
طرزتهیه پلو :
برنج را در آب از قبل خیس کنید .کشمش را هم به مدت یک ربع جداگانه خیس کنید.سپس از آب درآورید وبا مقداری کره یا روغن تفت دهید.سپس دانه های انار وخلال پسته را هم اضافه کرده وسپس از روی حرارت بردارید.برنج را به روش معمول آبکش کنید در قابلمه ای که می خواهید پلو را در آن دم کنید کمی روغن بریزید تا ته دیگ شود برنج را لایه با سبزی ودانه انار وکشمش تفت داده شده در قابله بریزید مقداری از مواد را جهت تزیین کنار بگذارید .
طرزتهیه مرغ اناری :
کره را در تابه یا قابلمه بریزید ، موسیر خرد شده را در آن تفت دهید .آب انار را همراه باشکر ، آب وپوست لیموترش به موسیر اضافه کنید حرارت را کم کنید تا آب سس کم شود .سپس نمک را اضافه کنید وکناربگذارید .پیاز را ورقه ورقه کنید حبه های سیر را هم رنده کنید در تابه دیگری روغن بریزید وپیاز وسیر را در روغن کمی تفت دهید تا طلایی رنگ شود.در پنج دقیقه آخر پودر گلپر را هم اضافه کنید .مخلوط آب اناری بگذارید تا بجوشد سپس به آن دو قاشق کره اضافه کنید وحرارت دهید تا آب شود این مایه را به عنوان طعم دهنده با قلم موی مخصوص آشپزی داخل شکم وروی پوست مرغ بمالید کمی نمک وفلفل بپاشید .داخل شکم مرغ را با پیاز وسیر پر کنید مرغ درسته را در سیخ فر فرو  کنید ودر دمای 180 درجه به مدت یک ساعت و10دقیقه بپزید پس از آن 20دقیقه شعله بالای فر 
( گریل ) را روشن کنید سپس دما را به 200 درجه سانتیگراد برسانید وهمان 20دقیقه همزمان با گریل کردن حرارت دهید .
 

گوینده : پوران حاجتی