رونق تولید ملی | شنبه، ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

پختن گز در خانه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پختن گز در خانه

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:  
-    گز انگبین نیم کیلو گرم
-    سفیده تخم مرغ 2 عدد
-    مغز پسته 250 گم ( بدون نمک )
-    آب لیمو 2 قاشق سوپخوری
-    شکر نیم کیلو گرم
-    پودر هل 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه :
-    آب را به اندازه 2 لیوان در قابلمه ی ریخته و بجوشانید ، گز انگبین را درون آن بریزید و حرارت را کم کنید و بهم بزنید ، لزومی به جوشیدن نیست چون گز انگبین در آب گرم حل می شود ، مایه را از پارچه ای نخی و نازک بگذرانید ، سفیده تخم مرغ را با همزن برقی در ظرفی جداگانه خوب هم بزنید سپس داخل مایه گز اضافه کنید خوب مخلوط کنیئ ، شکر و آب لیمو را هم اضافه نموده روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا مثل حلوا سفت شود پودر هل ومغز پسته را اضافه کنید ، کف سینی بزرگ آرد بپاشید و مایه را روی آن بریزید تا سرد شود سپس با قالب گردو کوچک گز را قالب بزنید یا با کارد به شکل مسطتیل یا مربع ببرید .


نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي