جهش تولید | پنج‌شنبه، ۲ بهمن ۱۳۹۹

پتاژ ملکه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پتاژ ملکه

مواد لازم :
سینه ی مرغ 500 گرم
زعفران آبکرده 2 قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده 1 عدد
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
مغز نان باگت 1 عدد
جعفری به مقدار لازم
آب مرغ 2 لیتر
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کمی
طرز تهیه :
سینه های مرغ را با زعفران ، آب پیاز ، آب لیمو و نمک و فلفل مزه دار کنید و سپس به سیخ کشیده و کباب کنید و بعد در غذا ساز بریزید و له کنید ، مغز نان باگت را در آب مرغ خیس کرده و همراه با سینه های کبابی مرغ پوره کنید و روی شعله ملایم 3 دقیقه بجوشانید مقداری رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و آب مرغ به آن اضافه کنید و مهلت دهید تا غلیظ شود در آخر با جعفری تزیین کنید .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع: آشپزی