جهش تولید | یک‌شنبه، ۴ آبان ۱۳۹۹

پاستیل رنگی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پاستیل رنگی

Loading the player...


مواد لازم :قالب سلیوفی پاستیل یک یا دو مدل به دلخواه – ظرف مخصوص ریختن پاستیل داغ در قالب یک عدد – شکر 300گرم – روق ژلاتین بی رنگ به تعداد 20 ورق یا پودرژلاتین 8 قاشق –گلوکز 150 گرم –جوهر لیمو 1قاشق چایخوری – پودر پکتین 1قاشق سوپ خوری (معادل 15گرم )-پودر آگار آگار 1قاشق سوپ خوری (معادل 15گرم ) ، آب پرتقال 3لیوان
طرزتهیه :ابتدا ورقه های ژلاتین را خرد کنید ودر یک لیوان آب سرد بریزید وروی بخار کتری به روش بن ماری وی حرارت قرار دهید تا کم کم آب شود در این فاصله در ظرفی دیگر 3لیوان آب پرتقال را دروت ظرفی بریزید وروی حرارت گاز قرار دهید زمانیکه چند ثانیه از گرم شدن آن گذشت شکر ، 2قطره رنگ نارنجی به همراه پودر آگار آگار وپودر پکتین را به آن اضافه نموده وهمینطور که روی حرارت است هم بزنید در این مرحله ژلاتینی را که به روش بن ماری ( حرارت غیرمستقیم ) حل نموده بودید نیز به مواد اضافه کنید وهم بزنید سپس این مایع را که یک شربت یکدستی است به همان صورت داغ درون قیف مخصوص پاستیل که نوک داراست بریزید اگر در دسترستان نبود با یک قاشق با یک وسیله نوک دارد، درون قالب سلیفونی پاستیل بریزید ودر فریزر به مدت نیم ساعت قرار دهید تا ببندد.چنانچه از این پاستیل های رنگی برای تزئین کیک استفاده میکنید ، پس از بیرون آوردن از قالب ، (بعد از سرد شدن وآماده شدن ) رود یا اطراف  کیک شکلاتی قرار دهید ویا اینکه اگر می خواهید پاستیل شیرین تری داشته باشید پاستیل ها را پس از آماده شدن وبیرون اوردن از قالب در شکر بغلتانید واگر می خواهید کمی ترش مزه شود در جوهر لیمو بغلتانید .

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :آشپزی

کاری از :پوران حاجتی