جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۱ آذر ۱۳۹۹

پاستا با سس ریحان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پاستا با سس ریحان

Loading the player...

مواد لازم برای 4نفر  : برگ ریحان تازه 5/1 پیمانه – سیر پوست کنده 2حبه – روغن زیتون 4/3 پیمانه – پنیر پارمزان رنده شده 50گرم – پاستا 500گرم

طرز تهیه : برگ ریحان را از ساقه آن جدا کرده و ساقه ها را دور بیندازید ، سچس ریحان ها را با آب سرد شسته آب آنها را گرفته وبا کاغذ خشک کن آنها را خوب خشک کنید .ریحان ، سیر را با کمی روغن زیتون به خوبی بوسیله مخلوط کن برقی ، مخلوط نمایید .زمانیکه مخلوط ریحان به صورت پوره درآمد بتدریج در حالی که مخلوط کن روشن است ، باقیمانده روغن را به آن اضافه کنید ،مخلوط کن را خاموش کنید وبا کاردک آشپزی ، پستو را از دیواره ظرف مخلوط کن پاک کرده وبه داخل ظرف بریزید ومجدداً مخلوط کن را روشن کنید .اکنون با قطع و وصل کردن آن سعی کنید مواد بخوبی با هم مخلوط شوند ومخلوط نرمی بدست آید .در آخر یعنی درست قبل از سرو کردن پستو ، پنیر را به آن اضافه کنید وهم بزنید .پاستا را در یک قابلمه بزرگ حاوی آب جوش بریزید درب قابلمه را برداشته وبگذارید تا زمانی که پاستا نرم می شود ، بجوشد آنگاه آنها را آبکش کنید وپستو را به پاستای داغ اضافه کنید .با استفاده از یک چنگال پاستا ، مواد را کاملاً مخلوط کنید .

چند نکته : برای تهیه این غذا به مقدار زیادی ریحان تازه نیاز داریم .در فصل تابستان ، ریحان فراوان است بنابراین می توانید مقداری از آن را در فریزر برای استفاده در زمستان نگه دارید .در این دستور ، مقداری بیشتر از حد معمول روغن زیتون خالص بکار ببرید .قبل از مصرف این غذا پنیر پارمزان را باید اضافه کنید .در تهیه این غذا 500گرم از هر نوع پاستایی که مایلید می توانید استفاده کنید اما بخاطر داشته باشید که مراقب باشید یا چسبندگی ایجاد نشود می توانید در این غذا از مغر بادام هم استفاده کنید .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :آشپزی

کاری از :پوران حاجتی