سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | دوشنبه، ۳۱ خرداد ۱۴۰۰

پاستای میگوی تند و آتشین - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پاستای میگوی تند و آتشین

Loading the player...

دانلود

 

موارد لازم :
میگو پاک کرده 250گرم-فتوچینی 220 گرم- روغن زیتون 2قاشق غذاخوری –فلفل تند ریز شده 1تا2عدد –سیر رنده شده 2حبه–نمک نصف قاشق چای خوری-فلفل سیاه کمی-گوجه فرنگی –گیلاسی از وسط 2نیم شده 2پیمانه –پنیر رنده شده به مقدار لازم 
طرز تهیه :
میگوها را پاک کرده وحتماً روده باریک آنها را که به صورت خطی سیاه در پشت میگو است به راحتی با شکاف کوچک نوک چاقو بکشید ودر آورید سپس شستشو نموده ودر صافی قرار دهید تا آبش خشک شود .در قابلمه ای آب بریزید وبجوشانید سپس 1قاشق نمک به آب جوش اضافه نموده وپاستا را نیز اضافه کنید تا بپزد سپس آنرا آبکش کنید وگرم نگه دارید .در این فاصله درون تابه ای که روی حرارت قرارداده اید مقداری روغن زیتون بریزید،فلفل خرد شده ، سیر رنده شده کمی نمک وفلفل را اضفه کنید وهمه آنها را با روغن زیتون به مدت یکی دو دقیقه تفت دهید سپس میگوها را اضافه کنید وحدود سه دقیقه آنها را بپزید .سپس در انتها گوجه فرنگی های گیلاسی  دو نیم شده را هم به تابه افزوده وهم بزنید .زمانیکه گوجه ها هم سرخ شدند .فتوچینی پخته شده را در ظرف اصلی بریزید ومواد آماده شده درون تابه را به فتوچینی اضافه نموده وخوب هم بزنید .در صورت تمایل روی آنهامقداری پنیر رنده شده بپاشید .
 

گوینده : پوران حاجتی