سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | پنج‌شنبه، ۲۷ خرداد ۱۴۰۰

پاستاپیچ - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پاستاپیچ

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:


-    پیاز ریز خرد شده 2 عدد
-    گل کلم سفید ریز خرد شده 350 گرم
-    کلم بروکلی 350 گرم که باید ریز کنید
-    شوید تازه خرد شده 1 قاشق سوپ خوری
-    آب سبزیجات یک و نیم پیمانه
-    پاستاپیچ 200 گرم
-    نمک و فلفل کمی
-    شوید تازه کمی برای تزیین

طرز تهیه :


-    پیاز خرد شده را با روغن نمک و زردچوبه تفت دهید ، کلم بروکلی ، زیره سیاه و شوید را اضافه کنید و تفت دهید آب سبزیجات و نمک و فلفل را تنظیم کنید ، در ظرف را بپوشانید و حدود 5 دقیقه بجوشانید ، پاستاپیچ ( ماکارونی پیچی ) را درون قابلمه ای که آب آن در حال جوشیدن است و 1 قاشق نمک در آن ریخته اید بپزید نرم که شد از صافی عبور دهید پاستای پخته شده را در دیسی انتقال دهید و مخلوط کل را که آماده کردید با آن زیرو رو کرده و سرو نمایید از شوید تر برای تزیین استفاده کنید .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي