پاستاپیچ - نمایش محتوای تولیدات ویژه
پاستاپیچ
مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
مواد لازم:
- پیاز ریز خرد شده 2 عدد
- گل کلم سفید ریز خرد شده 350 گرم
- کلم بروکلی 350 گرم که باید ریز کنید
- شوید تازه خرد شده 1 قاشق سوپ خوری
- آب سبزیجات یک و نیم پیمانه
- پاستاپیچ 200 گرم
- نمک و فلفل کمی
- شوید تازه کمی برای تزیین
طرز تهیه :
- پیاز خرد شده را با روغن نمک و زردچوبه تفت دهید ، کلم بروکلی ، زیره سیاه و شوید را اضافه کنید و تفت دهید آب سبزیجات و نمک و فلفل را تنظیم کنید ، در ظرف را بپوشانید و حدود 5 دقیقه بجوشانید ، پاستاپیچ ( ماکارونی پیچی ) را درون قابلمه ای که آب آن در حال جوشیدن است و 1 قاشق نمک در آن ریخته اید بپزید نرم که شد از صافی عبور دهید پاستای پخته شده را در دیسی انتقال دهید و مخلوط کل را که آماده کردید با آن زیرو رو کرده و سرو نمایید از شوید تر برای تزیین استفاده کنید .
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع : آشپزي