جهش تولید | پنج‌شنبه، ۲ بهمن ۱۳۹۹

ورقه بادمجان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ورقه بادمجان

Loading the player...

مربّی و کارشناس آشپزی :خانم  پوران حاجتی

مواد لازم:

-      بادمجان قلمی بدون دانه 1 کیلو گرم

-      تخم مرغ یا تخم اردک 4 عدد

-      روغن کمی

-      نمک و فلفل و زردجوبه کمی

-      نان یا پلو به میزان لازم

طرز تهیه :

بادمجان ها را پوست بگیرید ، دم آن را دور بریزید ، به صورت ورقه های حلقوی خرد کنید ، داخل تابه ی نچسبی که با روغن مایع داغ آماده کرده اید آن ها را طبخ کنید کمی نمک ، زردجوبه و فلفل اضافه کنید ، تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنید و با چنگال هم بزنید سپس روی بادمجانهایی که سرخ شده اند بریزید زمانیکه تخم مرغها بسته شد و پخت غذا آماده است می توانید با نان یا پلو مصرف کرده و از ترشی جات محلی در کنار غذا استفاده کنید .

 

نوع: تولید ویژه صوتی

موضوع : آشپزی