جهش تولید | جمعه، ۱۴ آذر ۱۳۹۹

واویشگاه گیلان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

واویشگاه گیلان


مواد لازم :
گوشت گوسفند چرخ شده یا ریز خرد شده و یا دل و جگر و قلوه ریز خرد شده 250 گرم
پپیاز رنده شده یا خرد شده 1 عدد
روغن کمی
نمک ، فلفل ، زردچوبه و در صورت تمایل کمی زعفران آبکرده پلو زعفرانی یا ساده برای سرو با این غذا به تعداد نفرات تخم مرغ یا تخم اردک 3 عدد رب گوجه 4 قاشق انواع ترشیجات محلی دلخواه برای مصرف با این خورش می توانید بکار ببرید .

طرز تهیه :
ابتدا پیاز خرد شده را با روغن ، کمی نمک ، زردچوبه درون تابه کمی تفت دهید به رنگ طلایی سرخ شود ، در این مرحله گوشت چرخ کرده یا خرد شده یا دل و جگر و قلوه ریز خرد شده را اضافه کنید هر دو را هم بزنید تا سرخ شوند کمی نمک ، فلفل و رب گوجه را اضافه کنید در این مرحله زعفران هم اضافه کنید وقتی رنگ مطلوبی از غذا بدست آمد تخم مرغها را در پیاله ای جداگانه بشکنید و اضافه کنید یا درون غذا بشکنید ، وقتی تخم مرغها بسته شد واویشگاه آماده است با پلو مصرف کنید.

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی