جهش تولید | چهارشنبه، ۵ آذر ۱۳۹۹

واویشگاه ماهی کلیکا - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

واویشگاه ماهی کلیکا

 

مواد لازم :

ماهی کلیکا یک کیلو گرم

پیاز بزرگ خرد شده 1 عدد

رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری

روغن برای سرخ کردن ماهی به میزان لازم

نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه ی دلخواه

دانه های انار ترش در صورت دلخواه یک فنجان

پلو برای مصرف خانواده با این غذا به اندازه نفرات

طرز تهیه :

ماهی های کلیکا را باید تمیز کنید به صورتی که سرو استخوان مهره را با فشار کوچکی در آورید سپس شستشو کرده و از صافی عبور دهید تا تکیده شود، درون تابه روغن بریزید ماهی را در روغن یکباره بریزید تا سرخ شود سپس کمی نمک ، زردچوبه ، فلفل اضافه کنید وقتی سرخ شد پیاز داغ ، رب گوجه فرنگی و در صورت تمایل انار ترش دان شده را اضافه کنید بعد از کمی حرارت دیدن از روی حرارت برداشته و با پلو و ترشی هفت بیجار یا لیته سرو نمایید . این خورش سرشار از فسفر و پروتئین است .

نوش جان کنید و از غذاهای شمالی لذت و بهره کافی ببرید.

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی