واویشگاه دل ، جگر و سنگدان مرغ - نمایش محتوای تولیدات ویژه
واویشگاه دل ، جگر و سنگدان مرغ
واویشگاه دل ، جگر و سنگدان مرغ
Loading the player...
مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
مواد لازم:
- دل و جگرو سنگدان مرغ جمعاً 500 گرم
- پیاز بزرگ 1 عدد ریز خرد شده و سرخ شده
- رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
- روغن کمی
- نمک و فلفل وزردچوبه کمی
طرز تهیه :
- ابتدا احشام مرغ را بعد از پاک کردن و شستشو هرکدام را جداگانه به اندازه های متناسب خرد کنید ، تابه را روی حرارت قرار دهید ، روغن بریزید چون سنگدان سفت تر از بقیه احشام است اول سنگدان خرد شده را با روغن زردچوبه سرخ کنید کمی که سرخ شد دل و جگر مرغ را هم اضافه کنید نمک و فلفل بزید سپس پیاز داغ و ر گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید اگر دوست داشتید یکی دو عدد گوجه فرنگی پوست گرفته شده و ریز خرد شده اضافه کنید وقتی همه پخت غذا را با پلو و ترشی میل نمایید .
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع : آشپزي