جهش تولید | پنج‌شنبه، ۹ بهمن ۱۳۹۹

واویشگاه دل ، جگر و سنگدان مرغ - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

واویشگاه دل ، جگر و سنگدان مرغ

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:
-    دل و جگرو سنگدان مرغ جمعاً 500 گرم
-    پیاز بزرگ 1 عدد ریز خرد شده و سرخ شده
-    رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
-    روغن کمی
-    نمک و فلفل وزردچوبه کمی
طرز تهیه :
-    ابتدا احشام مرغ را بعد از پاک کردن و شستشو هرکدام را جداگانه به اندازه های متناسب خرد کنید ، تابه را روی حرارت قرار دهید ، روغن بریزید چون سنگدان سفت تر از بقیه احشام است اول سنگدان خرد شده را با روغن زردچوبه سرخ کنید کمی که سرخ شد دل و جگر مرغ را هم اضافه کنید نمک و فلفل بزید سپس پیاز داغ و ر گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید اگر دوست داشتید یکی دو عدد گوجه فرنگی پوست گرفته شده و ریز خرد شده اضافه کنید وقتی همه پخت غذا را با پلو و ترشی میل نمایید .


نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي