رونق تولید ملی | شنبه، ۲۹ تیر ۱۳۹۸

همت شالیکاران صومعه سرایی برای تولید گوشت سفید - نمایش محتوای خبر

 

 

همت شالیکاران صومعه سرایی برای تولید گوشت سفید

شناسه : 331418707

همت شالیکاران صومعه سرایی برای تولید گوشت سفید

پرورش اردک در شالیزارهای  صومعه سرا حدود 40 درصد افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما رئیس جهاد کشاورزی صومعه سرا امروز گفت : 75 شالیکار صومعه سرایی امسال پس از برداشت برنج در شالیزارهایشان 135 هزار قطعه اردک  پرورش دادند.
احمد پادیاب افزود : این شالیکاران پارسال 85 هزار قطعه اردک پرورش دادند.
وی اضافه کرد : 75 شالیکار صومعه سرایی امسال با فروش اردک 15 میلیارد ریال درآمد کسب کردند.
رئیس جهاد کشاورزی صومعه سرا گفت : با پرورش اردک در شالیزار های صومعه سرا امسال برای 130 نفر شغل فصلی ایجاد شده است.
پرورش اردک در شالیزارهای گیلان بعد از پایان برداشت برنج ، از اواخر شهریور شروع می شود و تا پایان اسفند ادامه دارد.
کشاورزان گیلانی هر قطعه بچه اردک را در دوره های 3 تا 5 ماهه پرورش می دهند و به بازار عرضه می کنند.
قیمت هر قطعه اردک در بازارهای محلی گیلان 15 تا 20 هزار تومان است.
از گوشت اردک در گیلان برای پخت غذاهای محلی بویژه فسنجان ، واویشکا ، سیر قلیه ، آلو مسما و غوره مسما استفاده می شود.
 
منبع : خبر گیلان