رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

همبرگر گوشت - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

همبرگر گوشت

Loading the player...

مربّی و کارشناس آشپزی :خانم  پوران حاجتی

مواد لازم:

-      گوشت چرخ کرده 500 گرم

-      آرد سوخاری کمی (نصف لیوان)

-      رب گوجه 2 قاشق

-      پیاز 1 عدد رنده شده

-      تخم مرغ 1 عدد

-      نمک ، فلفل و ادویه به میزان لازم

-      نان باگت به تعداد لازم

-      سس سفید یا قرمز به میزان لازم

طرز تهیه :

پیاز رنده شده را با آرد سوخاری ، نمک ، فلفل در ظرفی مخلوط کنید و به همراه رب گوجه فرنگی خوب هم زده و ورز دهید ، به اندازه یک نارنگی بردارید و حالت دهید و داخل تابه ی نچسبی که روغن مایع داغ ریخته اید از هر دو طرف سرخ کنید ، سپس لای نان باگت قرارداده و با حلقه های گوجه فرنگی ، کلم یا کاهوی خرد شده و یا خیار شور مصرف کنید ، می توانید از انواع سس های سفید و یا قرمز برای این همبرگر استفاده کنید .

 

نوع: تولید ویژه صوتی

موضوع : آشپزی