رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

نگهداری درست سیب زمینی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

نگهداری درست سیب زمینی

Loading the player...

دانلود

سيب زميني از سبزي هايي است که به طور فراوان مصرف مي شود ودر اغلب غذاها مورد استفاده قرار مي گيرد براي اينکه سيب زميني کهنه نشود وجوانه نزد بهتر است در قسمت تاريکي از انبار ، آنها را در يک جعبه ي چوبي بريزيد ورويش را با شن بپوشانيد با وجود اين اگر سيب زميني شما جوانه زده است حتماً جوانه ها را با کارد ببريد وحتي ريشه ي جوانه ها را نيز که داخل بدنه ي سيب زميني قرار دارند ، خارج کنيد .اگر سيب زميني را آب پز مي کنيد براي آنکه ترک برندارد وقتي يک بار جوشيد ، آنها را بيرون بياوريد وروي شان با قلم نقاشي کمي روغن بماليد.
معمولاً بايد سيب زميني پخته را براي فردا نگه نداريد ، زيرا کيفيت خود را از دست مي دهد اگر شما سيب زميني هاي پخته روز قبل را داريد ، ونمي خواهيد از آنها صرف نظر کنيد ، در يک ليتر آب يک قاشق سوپ خوري سرکه بريزيد وسيب زميني هاي پخته را چند دقيقه داخل آن نگه داريد.سپس آنها را در آوريد ودر فر قرار دهيد احتمالاً لطف وطعم اوليه ي خود را باز خواهد يافت.ا
گر شما مي خواهيد سيب زميني آب پز کنيد وفرصت زيادي براي اين کار نداريد ، در هر سيب زميني يک ميخ يا پيچ نسبتاً بزرگ مطابق اندازه آن فرو کنيد ، آنها سبب مي شوند که حرارت بيشتري به داخل سيب زميني انتقال يابد ، زيرا آهن هادي حرارت است .بالاخره اگر شما مي خواهيد سيب زميني را سرخ کنيد ، آنها را پوست بکنيد ، وبه قطعات دلخواه ببريد ومدت يک ساعت ودر يک ليتر آب سرد که محتوي يک قاشق سوپ خوري سرکه است ، نگه داريد ، سپس يک به يک آنها را با پارچه اي تميز خشک کنيد ودر روغن مايع داغ سرخ نمايد .هنگام سرخ کردن به دماي روغن وميزان حرارت شعله توجه داشته باشيد. 

گوینده : پوران حاجتی