جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۱ آذر ۱۳۹۹

نوشیدنی پرتقال و زنجفیل - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

نوشیدنی پرتقال و زنجفیل

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

 

مواد لازم برای تعداد 12 لیوان:

-     زنجفیل 4 قاشق چای خوری

-     برگ های تازه نعنا 3/1 پیمانه

-     پودر هل نصف قاشق چای خوری

-     آب داغ 3 پیمانه

-     عسل نصف پیمانه

-     یخ مکعبی یا خرد شده 4 و نیم پیمانه

-     آب لیمو تش نصف پیمانه

-     آب پرتقال تازه 4 و نیم پیمانه

طرز تهیه :

-  برگ های نعنا ، زنجفیل ، پور هل را در آسیاب برقی بریزید سپس خارج نموده و در آب داغ نیم ساعت بخوابانید سپس از صافی عبور دهید و تفاله را دور بریزید آب آن را با عسل ، آب لیمو ترش ، آب پرتقال و یخ مخلوط کرده در لیوان های بلند بریزید و با حلقه پرتقال وبرگ تازه نعنا سروکنید.

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي