جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱۳ آذر ۱۳۹۹

نقش لوبیا و کلم در پیشگیری از سرطان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

نقش لوبیا و کلم در پیشگیری از سرطان

Loading the player...

دانلود

لوبیا به دلیل داشتن میزان پروتئین بالا و آهن، جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز محسوب شده و گیاهخواران با مصرف وعده‌های غذایی حاوی لوبیای سیاه از خطر ابتلا به فقر مواد معدنی و ویتامین های موجود در گوشت، مصون هستند. لوبیا سیاه حاوی مقادیر فراوانی از اسید چرب امگا۳ و نیاسین بوده و مصرف آن نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان، افسردگی و پیری زودرس ایفا می‌کند. براساس مشاهدات جدید  در دانشگاه میشیگان، لوبیای سیاه به طرز چشمگیری موجب کاهش ابتلا به سرطان روده می‌شود. لوبیا سیاه در پیشگیری از سرطان سینه و روده بزرگ تاثیر به‌سزایی دارد.
کلم، منبع غنی ویتامین ث، گلوتامین و اسیدهای آمینه است. هر چه بیشتر کلم بروکلی بخورید، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و راست‌روده (انتهای روده بزرگ) در مردان کمتر می شود. کلم بروکلی با کاهش شیوع سرطان‌های حلق، دهان، معده، پروستات و مثانه مرتبط است.

بروکلی دارای ماده‌ای به نام سولفورافان است که تعداد، اندازه و تکثیر تومورهای سرطانی را به نحو چشمگیری کاهش می‌دهد.