جهش تولید | چهارشنبه، ۱ بهمن ۱۳۹۹

نحوی نگه داری برنج و ماهی به عنوان آذوقه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

نحوی نگه داری برنج و ماهی به عنوان آذوقه

Loading the player...

برای نگه داری برنج و ماهی را دودی می کردند . نحوی دودی کردن به این صورت بود که ، آن را با دود آتش هیزم با سوزاندن پوست شلتوک در انبار ( کوروچ ) خشک میکردند.

ماهی را نیز که از نوع کفال یا سفید و ... بود در خم گلی پر از نمک و روناس تا 15 روز نگه می داشتند تا نمک به ماهی نفوذ کنند  سپس آویزان نموده در گوشه ای از انبار با سبوس برنج آتش دود زایی فراهم می اوردند تا ماهی با گرما دودی و خشک شود .

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : اطلاعات عمومی

کاری از :پوران حاجتی