نحوه دودی کردن ماهی در گیلان - نمایش محتوای تولیدات ویژه
نحوه دودی کردن ماهی در گیلان
نحوه دودی کردن ماهی در گیلان
Loading the player...
ماهی را درخم گلی که پر از نمک ( اژدم ) و روناس است قرار می دهند تا 15 روز به همان حال بماند و نفوذ نمک به ماهی انجام بپذیرد سپس آن را از تیرهای انبار اویزان می کنند و در گوشه ای از کف انبار با سبوس برنج آتش دود زایی ، فراهم می اورند تا ماهی با گرما دود و اتش خشک شود و اصطلاحا دودی شود.
نوع: توليد ويژه صوتی
موضوع : اطلاعات عمومی
کاری از :پوران حاجتی