جهش تولید | دوشنبه، ۱۸ اسفند ۱۳۹۹

نحوه دودی کردن ماهی در گیلان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

نحوه دودی کردن ماهی در گیلان

Loading the player...

ماهی را درخم گلی که پر از نمک ( اژدم ) و روناس است قرار می دهند تا 15 روز به همان حال بماند و نفوذ نمک به ماهی انجام بپذیرد سپس آن را از تیرهای انبار اویزان می کنند و در گوشه ای از کف انبار با سبوس برنج آتش دود زایی ، فراهم می اورند تا ماهی با گرما دود و اتش خشک شود و اصطلاحا دودی شود.

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : اطلاعات عمومی

کاری از :پوران حاجتی