نان کشتا - نمایش محتوای تولیدات ویژه
نان کشتا
نان کشتا
Loading the player...
این نان با ارد برنج و گاه گندم ، با ساییده ی کمی گردو ، واندکی کلفت پخت می شود در آستانه اشرفیه ، روبه روی صحن اقا سید جلال الدین اشرف در روز بازار هفته و روزهای جمعه که هوا مساعد باشد عده ای در یک ردیف پشت سر هم می نشینند و کشتا می پزند .مسافران و زائران همه جا میتوانند کشتای گرم بگیرند و با کباب بخورند . امروزه در یکی دو مغازه میدان بزرگ شهر رشت نیز کشتا می پزند کشتا درون فامیلی و درون قومی است .
نوع: توليد ويژه صوتی
موضوع : اطلاعات عمومی
کاری از :پوران حاجتی