جهش تولید | جمعه، ۷ آذر ۱۳۹۹

نان کشتا - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

نان کشتا

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

نان کشتا « نان محلی گیلان »

مواد لازم :

آرد گندم یک کیلو گرم ( تا حدی که خمیر به دستتان نچشبد و بعمل آید )

پودر تخم مرغ گشنیز کمی

کدوی پخته شده با شکر 250 گرم ( خود شکر 150 گرم ) آب کمی

تابه گلی 1 عدد

اجاق برای پخت نان

تخم مرغ پخته شده و پوست گرفته شده یا حلوا برای سرو این نان در صورت تمایل

طرز تهیه :

ابتدا کدو تنبل را به قطعات مکعبی و نسبتاً بزرگ خرد کنید و با نصف فنجان آب بپزید، سپس با قاشق پوست آن را جدا کرده و دور بریزید ، کدو را با گوشت کوب له کنید و آرد ، پودر تخم مرغ گشنیز و اگر احتیاج بود مقدار بسیار اندکی آب تا حدی که خمیرتان بعمل آید اضافه کنید ، خمیر با دست تمیز خوب ورز دهید و گلوله های کوچکی ( مانند چونه ) آماده کنید ، تابه گلی را بصورت وارونه روی گاز با سه پایه هیزم قرار دهید سپس از این خمیر روی سطحی صاف که کمی آرد پاشیده اید اول با ضربات دو کف دست و یا با وردنه به اندازه یک بشقاب پهن کرده و سپس پشت تابه داغ که روی حرارت است قرار دهید بهتر است یک درپوش چند لحظه روی نان قرار دهید و بردارید تا کمی بخار کند سپس هر دو طرف نان که پخته شد نان آماده است ، همه را همینطور درست کنید و با تخم مرغ پخته شده درسته یا حلوای خانگی سرو کنید یا به تنهایی نوش جان نمایید .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي