نان سیب زمینی با کشمش و بادام

موادلازم برای 6نفر:
کره 40گرم – تره فرنگی قطعه قطعه شده 1عدد متوسط معادل 350گرم – ژامبون –بریده به صورت باریک 3 برش –سیر له شده 1حبه –سیب زمینی خرد شده 2عدد –معادل 400گرم –پنیر 500گرم –پنیر پارمزان رنده شده 2/1پیمانه معادل 40گرم – تخم مرغ 1عدد مخلوط شده با چنگال –پودر جوز هندی کمی –آویشن تازه خرد شده 2قاشق چای خوری –تره تازه خرد شده 8ورق –کره آب شده اضافی 60گرم 
مواد رویه :
پنیر چدار 2/1پیمانه معادل 60گرم پودر سوخاری بیات 4/1 پیمانه معادل 15گرم 
طرز تهیه :
کره را درون تابه گرم کنید ، تره فرنگی ، ژامبون و سیر را اضافه کنید ، هم بزنید و تفت دهید تا تره فرنگی نرم شود .سیب زمینی ها را با بخار یا در مایکروویو بپزید تا نرم شوند سپس آنها را خشک کنید .سیب زمینی و پنیر را با فشار از رنده ریز رده کنید وسپس آنها را با مخلوط تره فرنگی ، پنیر پارمزان ، تخم مرغ ، جوزهندی و سبزیجات در هم کرده وخوب مخلوط کنید .لایه های خمیر به هم چسبیده اند با قلم مو مقداری از کره اضافی را روی هر کدام از لایه ها بمالید .مخلوط  سیب زمینی را به شکل مستطیل به طول وعرض 10×30سانتی متر در آورید و در مرکز خمیر قرار دهید .انتهای مستطیل را روی مواد برگردانید .قسمت درز دار خمیر رولت را به طرف پایین روی سینی فر قرار دهید ، کره اضافی را با قلم مو روی آن بمالید از مواد رویه ، روی آن بپاشید .در فر نسبتاً داغ حدود 25 دقیقه بپزید حرارت را تا حد متوسط پایین آورید ، 15دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید تا سرخ شود مواد اولیه : هر دو ماده را در کاسه ای ریخته و بخوبی مخلوط نمایید تا آماده شود .
 

گوینده:پوران حاجتی