نان سیب زمینی با کشمش و بادام

موادلازم:
سیب زمینی 400گرم-آرد 4/3 1 پیمانه معادل 255 گرم –بکینگ پودر2قاشق مرباخوری-مخلوط چای خوری-کشمش خرد شده 4/3 پیمانه معادل 120گرم-شکر1پیمانه معادل 220گرم-روغن بادام زمینی 2/1پیمانه معادل 125 میلی لیتر –وانیل 8/1 قاشق چای تخم مرغ 2عدد –آب پرتقال 4/1پیمانه معادل 60میلی لیتر –بادام زمینی بو داده ، خرد شده وبدون نمک 3 قاشق غذاخوری
طرزتهیه :
کف و دیواره های یک قالب کیک15×25سانتی متر را چرب کنید وکف را با کاغذ روغنی بپوشانید با سیخ کباب چند سوراخ در سیب زمینی ایجاد کنید وآن را روی سینی فر قرار دهید .حدود 1ساعت آن را در فر با حرارت متوسط بپزید تا نرم شود.سپس 15دقیقه صبر کنید تا سرد شود .سیب زمینی را پوست بگیرید و له کنید و مهلت دهید تا سرد شود برای این دستور به 1پیمانه سیب زمینی له شده نیاز دارید .آرد ، بکینگ پودر ادویه وجوزهندی را در ظرفی الک کنید ، زنجفیل ،کشمش و شکر را به آنها اضافه کنید .روغن ، وانیل ، تخم مرغ ، آب پرتقال وسیب زمینی له شده را با آنها مخلوط کنید و خوب هم بزنید مخلوط آماده شده را در قالب آماده شده بریزید و روی آن بادام زمینی بپاشید .حدود 1ساعت در فر با حرارت متوسط بپزید ، 10دقیقه بگذارید تا به همان صورت در قالب باقی بماند سپس آن را روی توری فلزی قرار دهید تا سرد شود .این نان تا 2روز ماندگاری دارد .بدلیل استفاده از کشش و مغزها سرشار از مواد مفید ، مغزی کربوهیدرات ، پروتئین و مواد مورد نیاز بدن است .
 

گوینده:پوران حاجتی





جواب‌های شاخه ای نویسنده تاریخ
آشپزي عشق ميخواهد...نه دليل فرشته محمدعلي نژاد ۱۳۹۴/۰۵/۱۲ ۱۴:۰۳

فرشته محمدعلي نژاد
آشپزي عشق ميخواهد...نه دليل
پست شده در ۱۳۹۴/۰۵/۱۲ ۱۴:۰۳