رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۶ تیر ۱۳۹۸

نان داغ سبزیجات - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

نان داغ سبزیجات

Loading the player...
مواد لازم :
روغن کنجد یا روغن معمولی 2قاشق غذاخوری – پودر آنغوزه (ادویه ) 4/1قاشق چای خوری – زنجفیل 2قاشق چای خوری – هویج که به صورت باریک وخلالی خرد کرده اید 5عدد – کاهو چینی یا ساده ویا کلم برگ که بصورت باریک وخلالی خرد کرده اید 1عدد حدود 9پیمانه – جوانه ماش 3پیمانه – پنیر ریز خرده شده 100گرم – پودر فلفل قرمز 1قاشق چای خوری – سویا سس 2قاشق غذاخوری – شکر قهوه ای یا سفید 1قاشق غذاخوری – نمک کمی – پودر فلفل سیاه کمی – آرد ذرت 4قاشق چای خوری – نان لواش تازه ونرم یا خمیر آماده پیراشکی به اندازه کافی – روغن به اندازه لازم برای سرخ کردن
طرز تهیه :
برای آماده کردن مواد داخل نان ابتدا روغن کنجد یا روغن معمولی را در قابلمه مناسبی داغ کنید ، پودر آنغوزه ، زنجبیل را ضافه کنید هویج را هم اضافه کنید وبه مدت 2 الی 3 دقیقه تفت دهید ،کاهوی خرد شده یا کلم برگ خرد شده شده را اضافه کنید وکمی سرخ کنید زمانیکه نرم شد جوانه ماش ، پنیر ، پودر فلفل سیاه ، سویا سس ، شکر ، نمک وفلفل سیاه را اضافه کنید وبرای مدت 1دقیقه دیگر به پختن ادامه دهد ، آرد ذرت را با کمی آب سرد حل کندی وبه محتویات قابلمه اضافه کنید قابلمه را از روی حرارت بردارید وبگذارید مواد سرد شود .
برای آماده کردن نان سبزیجات : نان لواش را به اندازه دلخواه ( مسستطیلی شکل ویا دونیم ) ببرید سپس در وسط هر کدام مقداری از مایه آماده شده را با قاشق قرار دهید وبه شکل دلخواه بپیچید ( سه گوش ) ، اگر دوست داشتید می توانید از خمیر پیراشکی دایره ای شکل وآماده استفاده کنید .سپس درون ماهیتابه نچسبی که روی حرارت گرم کرده اید روغن مایع را داغ کرده وپیراشکی ها را از هر دو طرف سرخ کرده وبا سس های دلخواه مثل سس گوجه ،سس فلفل ویا سس سفید میل کنید.
گوینده :پوران حاجتی