جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱ آبان ۱۳۹۹

نان خولفه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

نان خولفه

Loading the player...

این نان در منازل گیلانی ها و بازار گیلان تهیه و پخت می شود ، خمیر آرد برنج را در لاک ( لاوک ) می گذارند و قسمتی از آن را به صورت چانه تان در آورده و با وردنه یا دست پهن می کنند و روی تابه ای سفالی که وارونه روی اجاق گاز گذاشته شده نان را می پزند ، در شرق گیلان تا چند دهه ی پیش ، مردم ، صبحانه نان خولفه و ماهی گردبیج سرد می خورند ، و در هر شهر چندین دکان نان خلفهای بود که امروزه تعداد آن کم شده است .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : اطلاعات عمومی

کاری از :پوران حاجتی