جهش تولید | دوشنبه، ۵ آبان ۱۳۹۹

نان خانگی تالشی « لمب » - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

نان خانگی تالشی « لمب »

نان خانگی تالشی « لمب »


Loading the player...

این نان رایج ترین نان منطقه تالش است که از آرد گندم و آرد ذرت تهیه می شود ، دایره ای شکل و حجیم است ، آن را در سنگ اجاق و یا در تنور می پزند . خمیر را با شیر و آب شیر خالص تهیه می کنند و گاهی به آن روغن حیوانی آبکرده هم اضافه می کنند و برخی افراد تخم مرغ و زعفران هم به آن اضافه می کنند . چوپانان تالشی این خمیر را پس از عمل آوردن و ورز دادن گردو پهن کرده و در دل خاکستر می پزند و به آن « خاکه خس » می گویند چون زیر و روی خمیر را خاکسر می پوشانند .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :فرهنگ و آداب و رسوم

کاری از :پوران حاجتی