جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۱ آبان ۱۳۹۹

نانو فناوری در صنایع غذایی2 - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

نانو فناوری در صنایع غذایی2

نانو فناوری در صنایع غذایی2


Loading the player...

تکنیک نانو کپسوله کردن وصنایع غذایی:

تکنیک نانو کپسوله کردن از روی عملکرد غشاء سلولی در طبیعت الگو برداری شده و بنابراین این امکان وجود دارد که مواد غذایی مضر برای بدن بدون اینکه در فرایند ساخت در کارخانجات یا هنگام پخت وپز ویا در محفظه دهان یا معده دچار تغییراتی شوند مستقیما وارد جریان خون شده و جذب بدن شوند این اتفاق می تواند منشاء پیشرفتهای بعدی باشد با این شرط که با کنترل سرعت جذب طعم دهنده ها در بدن ،البته در مقیاس نانو طعم های تازه تر و رایحه های قویتری قابل دستیابی خواهد بود.اما روی دیگر سکه اینکه اگر قرارباشد در آینده فقط مقادیر کمی از چای وقهوه  و امثال اینها برای طعم دادن به نوشیدنیها کافی باشد به طبع بازار مواد خام متاثر از این پدیده می شوند و کشورهای صادر کننده مواد خام که عمدتا کشورهای در حال توسعه هستند متحمل لطمات جبران ناپذیری خواهند شد.

تهیه کننده : سیرنگ پوررحیمی

نویسنده: فاطمه هژیرپسند - معصومه پور احمدی

کارگردان و تدوینگر : سید مصطفی نبوی

تصویر برداران:حسن جعفری - حسین زحمتکش

 

Food industry (2)

Nano-encapsulation techniques and food:

Nano-encapsulating techniques, has been copied from the cell membrane function in nature, Thus it is possible that the foods which are harmful for the body, enter directly into the bloodstream and observe, without any changes in the manufacturing process in factories or during cooking or in the oral cavity or stomach. This can be a source of further progress, with this condition that, with speed control of flavors absorption, new flavors with fresh and better tastes would be available. If in the future, is the only small amounts of tea and coffee drinks is enough for their taste, the raw material markets are affected by this phenomenon and Raw material exporting countries, mainly developing countries, will suffer irreparable damage.