جهش تولید | جمعه، ۱۴ آذر ۱۳۹۹

نانو فناوری در صنایع غذایی1 - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

نانو فناوری در صنایع غذایی1

نانو فناوری در صنایع غذایی1


Loading the player...

ارتباط نانو فناوری در صنایع غذایی،ارتباطی تنگا تنگی است که با گذشت زمان،مخروش کردن آن مشکل تر می شود .یکی از این موارد ایجاد غذاهایی با طعم جدید است . برای درمان بسیاری از بیماریهااز جمله دیابت لازم است  رژیم غذایی خاصی مصرف شود از طرف دیگر امروزه معضلاتی مثل چاقی یا اضافه وزن گریبانگیر بخش عظیمی از جامعه حتی کودکان شده است.به همین دلیل نانو فناوری راهکارهایی را پیشنهاد میکند که از جمله آنها میشود به نانو غذاهای خوش طعمی که فرد را سیر می کند اما تاثیر پر رنگی بر اضافه وزنشان ندارد اشاره کرد و یا اینکه استفاده از نانو غذاهایی را که حاوی مواد جایگزین چربی هستند باید به فهرست خدمات نانو فناوری به صنایع غذایی اضافه کنیم.

تهیه کننده : سیرنگ پوررحیمی

نویسنده: فاطمه هژیرپسند - معصومه پور احمدی

کارگردان و تدوینگر : سید مصطفی نبوی

تصویر برداران:حسن جعفری - حسین زحمتکش

 

  1. Food industry

The role of Nanotechnology in the food industry:

Nano-technology has a close relationship with food industry, so that it gets more difficult to eliminate this relationship over time. For example foods with new tastes, for the treatment of many diseases, including diabetes, special dietary are necessary. On the other hand, the problems such as obesity or overweight, has involved large sections of society, even children. Therefore, Nanotechnology offers solutions, such as Nano foods that are tasty enough, but don't have a significant impact on extra weight. We should use the foods containing the fat substitute and add this new service to the listed services of Nano-technology in the field of food industry.