میگو پلو به سبک ترکی - نمایش محتوای تولیدات ویژه
میگو پلو به سبک ترکی
مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
مواد لازم:
- روغن زیتون 4 قاشق سوپ خوری
- پیاز ریز خرد شده 1 عدد
- فلفل قرمز درشت دانه گرفته و ریز خرد شده 2 عدد
- سیر ریز خرد شده 2 حبه
- برنج قهوه ای یا سفید 350 گرم
- ادویه مخلوط 1 قاشق
- زیره سبز آسیا شده 1 قاشق
- نعنا خشک یا ریحان خشک 2 قاشق چای خوری
- میگوی پخته و پوست گرفته شده 325 گرم
- کشمش 3 قاشق سوپ خوری
- آب دو عدد لیموی درشت ، جعفری تازه و ریز خرد شده 1 فنجان
- نمک و فلفل آسیا شده، سالاد برای سرو
طرز تهیه :
- روغن را داخل یک تابه کم عمق روی حرارت قرار دهید ، پیاز ، فلفل و سیر را داخل روغن ریخته و روی حرارت کم برای 10 دقیقه تا پیاز نرم شود ولی قهوه ای نشود تفت دهید ، برنج و ادویه و نعناع را داخل ماهیتابه اضافه کنید و روی حرارت حدود 2 الی 3 دقیقه هم بزنید ، سپس به اندازه کافی آب داخل ماهیتابه بریزید تا روی برنج را بپوشانید بگذارید تا جوش آید ، سپس حرارت را کم کرده و بگذارید بدون در در مدت 15 دقیقه بجوشد تا برنج فقط نرم شود ، میگو و کشمش و کمی نمک را اضافه کنید و حدود 4 دقیقه دیگر بپزید تا میگو کاملا نرم شود سپس آب لیمو و جعفری ریز شده و فلفل را طبق ذائقه خود اضافه کنید ، این پلو را می توانید گرم با سرد با سالاد سرو کنید
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع : آشپزي