جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱ آبان ۱۳۹۹

میگو پلو به سبک ترکی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

میگو پلو به سبک ترکی

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:
-    روغن زیتون 4 قاشق سوپ خوری
-    پیاز ریز خرد شده 1 عدد
-    فلفل قرمز درشت دانه گرفته و ریز خرد شده 2 عدد
-    سیر ریز خرد شده 2 حبه
-    برنج قهوه ای یا سفید 350 گرم
-    ادویه مخلوط 1 قاشق
-    زیره سبز آسیا شده 1 قاشق
-    نعنا خشک یا ریحان خشک 2 قاشق چای خوری
-    میگوی پخته و پوست گرفته شده 325 گرم
-    کشمش 3 قاشق سوپ خوری
-    آب دو عدد لیموی درشت ، جعفری تازه و ریز خرد شده 1 فنجان
-    نمک و فلفل آسیا شده، سالاد برای سرو
طرز تهیه :
-    روغن را داخل یک تابه کم عمق روی حرارت قرار دهید ، پیاز ، فلفل و سیر را داخل روغن ریخته و روی حرارت کم برای 10 دقیقه تا پیاز نرم شود ولی قهوه ای نشود تفت دهید ، برنج و ادویه و نعناع را داخل ماهیتابه اضافه کنید و روی حرارت حدود 2 الی 3 دقیقه هم بزنید ، سپس به اندازه کافی آب داخل ماهیتابه بریزید تا روی برنج را بپوشانید بگذارید تا جوش آید ، سپس حرارت را کم کرده و بگذارید بدون در در مدت 15 دقیقه بجوشد تا برنج فقط نرم شود ، میگو و کشمش و کمی نمک را اضافه کنید و حدود 4 دقیقه دیگر بپزید تا میگو کاملا نرم شود سپس آب لیمو و جعفری ریز شده و فلفل را طبق ذائقه خود اضافه کنید ، این پلو را می توانید گرم با سرد با سالاد سرو کنید


نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي