جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱ آبان ۱۳۹۹

میرزاقاسمی بادمجان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

میرزاقاسمی بادمجان

Loading the player...

مربّی و کارشناس آشپزی :خانم  پوران حاجتی

مواد لازم:

-      بادمجان قلمی بدون دانه 1 کیلوگرم

-      گوجه فرنگی پوست گرفته و نگینی خرد شده 2 عدد

-      سیر یک بوته

-      نمک، فلفل، زردچوبه به میزان دلخواه

-      روغن کمی

-      تخم مرغ یا اردک 3 عدد

طرز تهیه :

ابتدا بدسیله نوک چاقو چند شکاف عرضی به بادمجان ها بدهید و روی آتش کبابی کنید ، سپس توسط نوک کارد پوست سیاه آن را در آورده و دم آن را دور بریزید و با گوشت کوب در ظرفی خوب بکوبید سیر را که جداگانه بعد از پوست گرفتن کوبیده اید در تابه با روغن و نمک و زردچوبه طلایی سرخ کرده بادمجان را اضافه کرده سپس گوجه فرنگی یا رب را اضافه کنید وقتی جا افتاد تخم مرغها را در آن بشکنید و با پلو مصرف نمایید ، برای چاشنی این غذا می توانید از ترشی هفت بیجار یا لیته استفاده کنید .

 

نوع: تولید ویژه صوتی

موضوع : آشپزی