جهش تولید | چهارشنبه، ۵ آذر ۱۳۹۹

مغز حلوا با شیره انگور - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مغز حلوا با شیره انگور

Loading the player...

 

مغز حلوا یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه گیلان است به ضخامت یک تا شش سانتی متر پخته شده از شیره انگور ، گرد به قطر 30 سانتی متر که بر سطوح و روی آن تخم کنجد می ریزند و مانند سوهان شکننده است .

مواد لازم :

مغزگردوی ریز خرد شده 250 گرم

کنجد 200 گرم

شیره انگور به میزان لازم

 

طرز تهیه :

شیره انگور را در ظرفی گرم کنید ( روی حرارت ) و سپس گردوی خرد شده و کنجد را درون شیره گرم ریخته و خوب مخلوط کنید تا شیره از گردو و کنجد پر شود سپس یک سینی مسی را کمی چرب کرده و تمام مغز حلوا را درون سینی ریخته و پهن کنید این حلوا از شیرینی های سنتی مردم گیلان بوده وبسیار خوشمزه و مقوی است.

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی