جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۱ آذر ۱۳۹۹

مسمای غوره سبز - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مسمای غوره سبز

Loading the player...

مواد لازم : جوجه کبابی به تعداد لازم یا در صورت عدم دسترسی ( مرغ 1عدد ) غوره ترش و سبز ، جدا شده از ساقه 2/1 فنجان – آب غوره به میزان دلخواه – پیاز 1عدد – بادمجان قلمی 4عدد – نمک ، فلفل ، دارچین (کمی در صورت تمایل ) روغن کمی برای سرخ کردن بادمجان ها ، مرغ ودر صورت تمایل گوجه فرنگی دو نیم شده
طرز تهیه : جوجه محلی یا مرغ را بعد از تمیز کردن وشست و شو درون تابه ای که روی حرارت قرار داده اید با مقداری روغن سرخ کنید ، سعی کنید تمام مرغ ها یا جوجه با روغن سرخ شود  سپس داخل قابلمه ای مناسب انتقال دهید مقدار کمی آب و آب غوره ، کمی نمک ، زردچوبه .دارچین را نیز به قابلمه اضافه کنید تا بجوشد و در این فاصله پیاز را خرد نموده و با روغن ، کمی نمک وزردچوبه درون تابه ای سرخ نمایید ، قبل از آنکه پیاز کاملاً سرخ شود یعنی زمانیکه طلایی شد غوره های سبز و ترش را با پیاز و روغن کمی تفت دهید تا رنگ آن عوض شود و کمی نرم گردد .سپس به قابلمه مرغ اضافه نمایید .بادمجان ها را پوست بگیرید و دم آن ها را دور بریزید سپس بادمجان ها را از درازا برش زده و سپس دو نیم کنید و در روغن مایع داغ با کمی نمک و زردچوبه سرخ نمایید می توانید گوجه فرنگی را نیز دو نیم کرده و در همین تابه در انتها سرخ کنید .زمانیکه غذا آماده شد هنگام سرو آن در ظرف خورش خوری یا دیسی دیواره بلند بریزید و اطراف مسمای مرغ با غوره را با بادمجان سرخ شده و گوجه فرنگی سرخ شده تزئین نمایید و با پلوی زعفرانی یا کته سرو نموده و نوش جان کنید .



نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :1

کاری از :پوران حاجتی