جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۱ آبان ۱۳۹۹

مسمای انارترش - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مسمای انارترش

Loading the player...

مواد لازم : مرغ یک عدد – پیاز 400گرم – انار ترش یا ملس 4عدد دانه شده – نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه دلخواه کمی

طرز تهیه : مرغ را پس از تمیز کردن و شستشو ،درون تابه با مقداری روغن کمی زردچوبه و نمک از تمامی طرف آن سرخ نمایید سپس داخل قابلمه ای انتقال دهید و با 2لیوان آب روی حرارت قرار دهید در این فاصله پیاز را پوست بگیرید و خرد نمایید ودرون تابه با مقداری روغن ، نمک وزردچوبه سرخ نمایید قبل از سرخ شدن کامل پیاز دانه های انار را درون تابه ی پیاز اضافه کنید تا با پیاز تفت بخورد ونرم شوند سپس به دورن قابلمه مرغ که روی حرارت است اضافه نمایید .پس از جوشیدن شما می توانید ترشی ومقدار نمک غذا را تست نمایید .کسانی که طعم ملس را می پسندند از انار دان شده شیرین وکمی ترش استفاده می کنند در غیر این صورت تنها از انار دان شده ترش برای این خورش استفاده می کنند .برخی از بادمجان پوست گرفته ودور نیم شده وسرخ شده در روغن به همراه گوجه فرنگی دو نیم شده وسرخ شده در روغن برای انتهای خورش یا هنگام سرو آن در اطراف خورش استفاده می کنند بدلیلی وجود فراوان نعمت میوه انار در فصول سرد سال خصوصاً دسترسی آسان در فصل پاییز و زمستان مردم گیلان وبرخی نقاط ایران که با فرهنگ و آداب ورسوم گیلانیان آشنایی دارند .این خورش را پخت نموده ومیل می کنند .این خورش اغلب با پلوی زعفرانی یا کته میل می شود و از جمله خورش های محلی وسنتی مردم گیلان است .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :آشپزی

کاری از :پوران حاجتی