مرغ پر ادویه

مواد لازم برای 4نفر :
استیک ران مرغ 8عدد (معادل 5/1کیلوگرم )-روغن مایع 1قاشق غذاخوری-پیاز خرد شده 2عدد متوسط معادل 300گرم – فلفل دلمه ای قرمز تازه خرد شده 2عدد کوچک-پودردارچین 1قاشق چای خوری- تخم زیره -2قاشق چای خوری-زنجبیل تازه و رنده شده 1قاشق غذاخوری- سیر له شده 2حبه – سیب زمینی پوست گرفته و خرد شده 2عدد بزرگ معادل 600گرم – آب 2/1پیمانه معادل 125میلی لیتر گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده 4عدد متوسط معادل 390گرم.
طرزتهیه :
پوست مرغ را جدا کنید .روغن را در تابه گرم کنید مرغ ها را در چند نوبت در آن بریزید و بپزید و تمام طرفین آن را خوب سرخ نمایید .سپس مرغ ها را از تابه خارج کنید وروی یک کاغذ خشک کن روغن اضافی آنها را بگیرید .یکی دو قاشق آب مرغ را درون تابه بریزید سپس پیاز ، فلفل ، دارچین ، تخم زیره ، زنجبیل و سیر را درون تابه ریخته و هم بزنید تا در حین هم زدن تمام مواد بپزند .و پیاز ها نرم شوند .در این مرحله مرغ را به تابه برگردانید .سیب زمینی ، آب وگوجه فرنگی را اضافه کنید ودر ظرف را ببندید ، مدت 15 دقیقه یا تا زمانیکه مرغ و سیب زمینی ها نرم شوند آرام بپزید .
مرغ پرادویه برای برخی از اعضای خانواده خوشمزه و لذیذ است ولی بهتر است به دلیل مصرف بالای ادویه چنانچه برای کودکان می پزید ، سهمیه جداگانه و با ادویه کمتر پخت نمایید .در غیر اینصورت ممانعتی برای مصرف آن وجود ندارد .می توانید پس از آماده شدن برای دورچین از چیپس سیب زمینی وحلقه هایی از فلفل دلمه ای رنگی جهت تزئین غذا هنگام سرو استفاده نمایید .
 

گوینده:پوران حاجتی