جهش تولید | سه‌شنبه، ۷ بهمن ۱۳۹۹

مرغ هاوایی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مرغ هاوایی

Loading the player...

 

مواد لازم:

سينه مرغ 3 عدد (500 گرم)

نمك و فلفل به ميزان لازم

محلول زعفران به دلخواه

پنير پيتزاي رنده شده 400 گرم

آناناس حلقه‌اي 6 عدد

 

طرز تهيه:

ابتدا سينه‌هاي مرغ را از وسط به صورت ورقه‌اي برش زده و هر سينه را به دو تكه مساوي تقسيم كنيد. سپس آنها را به وسيله استيك‌كوب بكوبيد تا پهن و نازك شوند. تمام سطح سينه‌هاي مرغ را با نمك و فلفل آغشته كنيد و به مدت 5 تا 7 دقيقه درون دو طرفه قرار دهید. حرارت بايد طوري باشد كه مرغ‌ها آب نيندازند. در اين مدت آنها را برگردانيد تا تمام سطح آن تفت داده شود. در خاتمه محلول زعفران را به تكه‌هاي مرغ اضافه كرده و تابه را يك دقيقه ديگر روي حرارت بگذاريد.

 

 

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی