جهش تولید | شنبه، ۱۵ آذر ۱۳۹۹

مرغ لاکو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مرغ لاکو

Loading the player...

غذای کوچصفهان گیلان

مرغ 1 عدد

گردوی آسیاب شده 500 گرم

رب انار ترش به میزان دلخواه

نمک ، فلفل ، زردچوبه کمی

نان برنجی ( نان لاکوی کوچصفهان ) به تعداد لازم

طرز تهیه :

ابتدا گروی آسیاب شده را با مقدار کمی آب ، نمک ، زردچوبه و رب انار بپزید و مرغ را درون گردو بپزید سعی کنید که این خورشت غلیظ پخته شود و انگشت پیچ شود تا بتوانید آن را پس از پخت لای نان لاکو ( نان برنجی ) قرار دهید و نان را رویش رول کرده و به نشانه احترام این غذا به همین نحو درست می شد و به نشانه احترام و هدیه به خانه بزرگان ده برده می شد.

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

کاری از :پوران حاجتی