رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

مرغ ترش « خورش محلی» - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مرغ ترش « خورش محلی»

Loading the player...

مربّی و کارشناس آشپزی :خانم  پوران حاجتی

مواد لازم:

-      مرغ پاک کرده 1 عدد

-      لپه خیس کرده 50 گرم

-      سبزی ها شامل (جعفری – تره – گشنیز- شنبلیله خرد شده و سرخ شده 250 گرم جمعاً)

-      اب غوره کمی

-      نمک، فلفل ، زردجوبه به میزان لازم

-      پیاز 1 عدد

-      تخم مرغ یا اردک 3 الی 4 عدد

طرز تهیه : مرغ و لپه را بپزید اگر دوست داشتید 1 عدد پیاز رنده شده هم با مرغ اضافه نمایید ، سپس سبزیجات سرخ شده را اضافه نموده یکی دو جوش که زد آب غوره و سپس نمک، و زردجوبه و تخم مرغها را در خورش بشکنید ، وقتی تخم مرغها پخت غذا آماده است با پلو و تربچه و چاشنی دلخواه سرو نمایید .

 

نوع: تولید ویژه صوتی

موضوع : آشپزی