جهش تولید | سه‌شنبه، ۷ بهمن ۱۳۹۹

مرغابی پلو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مرغابی پلو

Loading the player...

مواد لازم :برنج 4پبمانه – مرغابی یا غاز 1عدد – گردوی آسیاب شده 500گرم – رب ازگیل به میزان دلخواه – رب آلوچه به میزان لازم – نمک ، فلفل ، دارچین وزردچوبه به اندازه دلخواه
طرزتهیه : ابتدا برنج را پاک کرده وخوب با آب سرد بشویید وبا 1قاشق نمک ومقدار متناسبی آب بخیسانید ماکیان محلی مانند مرغابی یا غاز را کاملاً تمیز وپاک کرده وبشویید وکنار بگذارید ، پیاز را پوست گرفته ورنده کنید ، سپس به همراه گردوی اسیاب شده و دو نوع از رب یعنی رب ازگیل ورب آلوچه ، مقدار کمی نمک ، دارجچین وفلفل وزردچوبه خوب مخلوط نمایید .سینه مرغابی یا غاز را باز کنید واز این مخلوط اماده شده ، داخل شکم ماکیان را ریخته وپر نمایید .بهتر است مقداری از همین مواد میانی را به تمامی سطح خارجی ماکیان نیز بمالید تا مزده دار شود .اکنون کنار بگذارید در این مرحله برنجی را زعفران آبکرده وکمی آب ( نصف فنجان ) بریزید .نیمی از برنج آبکش شده را درون قابلمه بریزید ، مرغابی یا غاز مزه دار شده وپر شده از مواد روی برنج قرار دهید وسپس بقیه برنج را روی آن بریزید کمی زعفران آبکرده وکره آبکرده یا روغن مایع رویش بدهید وپلو را با درپوش  برنج دم کنی وبا حرارت بسیار ملایم دم نمایید بهتر است با یک وسیله یا ته دسته کفگیر دو سه جای برنج را حفره ایجاد کنید تا بخار پلو بالا بیاید ، این برنج به روغن زیاد احتیاج ندارد چون مرغابی خودش در حین پخت آب وروغن پس می دهد .بنابراین برای رویه ی پلو هنگام دم پخت کردن پلو اصراری برای افزودن روغن یا کره آبکرده نمی باشد وکاملاً سلیقه ای ودلخواه است .مرغابی پلو از غذاهای خوشمزه گیلان خصوصاً آستارا است.



نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :1

کاری از :پوران حاجتی