رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

مربای گل محمدی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مربای گل محمدی

Loading the player...

مربّی و کارشناس آشپزی :خانم  پوران حاجتی

مواد لازم:

-      گل محمدی تازه 1 کیلوگرم

-      گلاب 2 پیمانه

-      آب لیمو نصف استکان کوچک

-      گلبرگ زر آتشین به مقدار لازم

طرز تهیه :

گلبرگ ها را در آب فراوان شسته و سپس در صافی قرار دهید، شکر و گلاب را بجوشانید ، گلبرگ ها را اضافه کنید ، گلبرگ های رز آتشین را در یک کیسه پارچه ای کوچک ریخته و درون قابلمه ی در حال جوش بیندازید ، در ظرف را قرار دهید تا قوام آید ، دراین مرحله آب لیمو را اضافه کنید بعد از آنکه مربا خوش رنگ شد کیسه رز را از داخل قابلمه مربا خارج کنید شربت را امتحان کنید اگر غلظت آن به اندازه از روی گاز بردارید و بعد از خنک شدن درون شیشه ی در دار ریخته در یخچال نگهداری کنید .

 

نوع: تولید ویژه صوتی

موضوع : آشپزی