جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۱ آذر ۱۳۹۹

مربای کیوی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مربای کیوی

 

مواد لازم :

کیوی نیم کیلو گرم

شکر 700 گرم

آب در صورت نیاز به مقدار بسیار کم ( نصف لیوان )

وانیل 2/1 قاشق چای خوری

طرز تهیه :

ابتدا کیوی را پوست بگیرید و با کارد به صورت حلقه ای ببرید و در قابلمه ای ترجیحاً چدنی اضافه کرده و روی آن شکر بریزید طوری که شکر به تمامی کیوی ها نفوذ کند ، به مدت 1 الی 2 ساعت با در بسته آن را نگهدارید تا آب بیفتد ، سپس با حرارت ملایم گاز آن را بپزید اگر مشاهده کردید که نیاز به آب دارد مقدار بسیار مختصری آب در صورت لزوم هنگام جوشیدن اضافه کنید در انتها وانیل را اضافه کنید ، زمانی که روی مربا حباب را مشاهده کردید و مربا به غلظت مناسبی رسید از روی حرارت بردارید و مهلت دهید تا خنک شود سس داخل شیشه های در دار و در یخچال نگهداری کنید .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی