جهش تولید | چهارشنبه، ۱۲ آذر ۱۳۹۹

مربای هویج و خلال بادام - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مربای هویج و خلال بادام

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:


-    هویج 2 کیلوگرم
-    شکر 3 کیلو گرم
-    خلال بادام 100 گرم
-    آب لیمو 5 قاشق غذاخوری
-    گلاب 6 قاشق سوپ خوری


طرز تهیه :


-    هویج را شسته و پوستش را بگیرید ، سپس با رنده درشت رنده کنید و یا با کارد آن  را خلالی خرد کنید با 8 لیوان آب و شکر و هویج را بپزید ، وقتی که نرم و نیم پز شد خلال بادام را اضافه کنید و بگذارید مربا به قوام بیاید، آب لیمو و گلاب را اضافه نموده پس از چند دقیقه مربا را درون شیشه های مخصوص بریزید و در آن را محکم ببندید .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي