جهش تولید | دوشنبه، ۵ آبان ۱۳۹۹

مربای طالبی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مربای طالبی

Loading the player...


موادلازم : طالبی 500گرم – آب 2 پیمانه – شکر 4 پیمانه
طرزتهیه :بهتر است برای تهیه و آماده سازی مربای طالبی ، از طالبی های سفت وکوچک استفاده نمایید پوست و تخمه های آن را بگیرید و سپس به شکل پره هایی مناسب آن را برش دهید توجه داشته باشید که پس از خرد نمودن ، طالبی بدست آمده باید 500 گرم باشد .شکر وآب را در ظرفی ریخته وهم بزنید تا شکر کمی با آب مخلوط شود سپس روی حرارت گاز قرار دهید تا قوام آید .
از آنجائیکه این میوه کاملاً نرم است نیاز زیادی به جوشیدن در شهد قوام آمده ندارد بنابراین توجه داشته باشید ، زمانی میوه را به شهد مربا اضافه نمایید که کاملاً قوام امده باشد تا میوه شما پس از اضافه نمودن به آن ، زیاد بجوشد وله نشود .
پس از آمده شدن مربا آن را از روی حرارت بردارید و مهلت دهید تا کاملاً خنک شود پس در ظرف دردار شیشه ای و در یخچال نگهداری نمایید .
بدلیل وفور این میوه پراب وشیرین ومعطر در فصل تابستان ف شما دوستان می توانید این مربا را به راحتی در فصل گرم تابستان آمده نمایید و با خامه یا کره به عنوان صبحانه ای مقوی وخوشمزه با چای معطر وتازه دم نوش جان نماید. از مارمالاد آن برای شیرینی های مارمالادی ، لای کیک و غیره نیز استفاده می شود .

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :آشپزی

کاری از :پوران حاجتی