مربای طالبی

 

موادلازم : گوشت بره 2عدد کتف – برگه زردآلو100گرم – پیاز نگینی خرد شده 2عدد – دارچین 1قاشق چایخوری – زعفران آبکرده 1قاشق غذاخوری – روغن زیتون 2قاشق غذاخوری – زنجبیل تازه ورنده شده نصف قاشق چایخوری – گشنیز خرد شده 2قاشق غذاخوری – جعفری خرد شده 2قاشق غذاخوری – آلو خشک 150گرم – لیموترش 1عدد – شکر 2قاشق غذاخوری- کره 40گرم نمک وفلفل به مقدار لازم

طرزتهیه :ابتدا گوشت را پس از شستن وخشک نمودن با یک چاقوی نوک تیز ، برش های عمیقی بزنید پیازهای نگینی خرد شده را با مقداری روغن ، کمی نمک ، زردچوبه ، فلفل ، ودر انتها با زعفران ودارچین تفت دهید ، سپس گوشت را با این مواد سرخ کنید ، مقداری روغن زیتون ، زنجبیل رنده شده ودر انتها کمی آب در حدی که روی گوشت را بگیرد اضافه نمائید ، سپس 45 دقیقه به آن زمان دهید تا نیم پز شود سپس گشنیز وجعفری خرد شده را هم به گوشت اضافه نمایید و45 دقیقه دیگر زمان دهید تا کاملاً بپزد .
آلوهای از قبل خیس کرده را به همراه لیموترش حلقه  شده ، کمی دارچین وشکر وکمی آب روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود زمانی که آلوها نرم شد برگه ها را بریزید وکره را هم اضافه نمایید از این سس ونیمی از کره باقیمانده هنگام سرو گوشت استفاده نمایید .
 

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :آشپزی

کاری از :پوران حاجتی