جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱ آبان ۱۳۹۹

مربای زغال اخته - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مربای زغال اخته

Loading the player...

بهتر است که مربا وشربت زغال اخته را با هم تهیه کنید .موقع خریدن زغال اخته باید دقت کنید که میوه قرمز وخوشرنگ باشد وله نباشد .زغال اخته های درشت را برای مربا جداکیند وریزهای کم رنگ را برای شربت جدا نمایید .

مواد لازم : زغال اخته یک کیلوگرم , شکر یک کیلو گرم , جوهر لیمو 8/1 قاشق چای خوری

طرزتهیه : زغال اخته های درشتی را که جدا کرده اید پس از شستن درون صافی بریزید تا آب آن تکیده شود چون نمی توانیم هسته زغال اخته را بیرون آوریم بنابراین باید با هسته پخته شوند ابتدا شکر را درون قابلمه ای مناسب بریزید ومقدار متناسبی آب به شکر اضافه نمایید وروی حرارت هم بزنید تا شکر وآب مخلوط وبجوشد ، مهلت دهید تا قوام بیاید سپس زغال اخته ها را به قابلمه اضافه کنید کمی که جوشید جوهر لیمو را به آن اضافه نمایید پس از زمانی کوتاه از روی حرارت بردارید .جوهر لیمو در شربت ومرباهای رنگین تآثیر زیادی دارد ورنگ شربت را شفاف ودرخشنده می نماید .همچنین مانع له شدن مربا می گردد وبه نگهداری مربا از نظر زمانی کمک می کند این مربا را پس از آماده سازی به مدت یک شب به همان حالت نگهداری کنید اگر شیره مربا غلیظ شود در انتها دوباره میوه را اضافه کنید سپس از روی گاز بردارید ومهلت دهید تا کاملاً خنک شود سپس درون شیشه های دردار ریخته درب آن ها را محکم ببندید ودر یخچال نگهداری کنید .در گیلان مربای زغال اخته را با چای تلخ می خورند وبه جای قند از این مربا که بسیار خوشمزه است استفاده می کنند .

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

کاری از :پوران حاجتی