جهش تولید | یک‌شنبه، ۴ آبان ۱۳۹۹

مربای زردآلو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مربای زردآلو

 


مواد لازم :
زردآلو 500 گرم
شکر 2 لیوان
هل کوبیده 1 قاشق غذاخوری
گلاب 3/1 فنجان
آب 2 لیوان
طرز تهیه :
زردآلو را پس از شستشو و خشک شدن هسته هایش را در آورید ، شکر و آب را روی گاز بجوشانید تا قوام آید سپس زردآلو ها را به آن اضافه کنید ، هل و گلاب را هم اضافه کنید و زمان دهید تا مربا غلیظ شده و بعمل آید سپس مهلت دهید تا خنک شود و در شیشه دردار و در یخچال نگهداری کنید .


مربی و کارشناس آشپزی:پوران حاجتی

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع: آشپزی